Jäseneksi Rytmisen kuoromusiikin liittoon

Miksi liittyä Rytmisen kuoromusiikin liittoon? Tarjoamme:

  • oikeuden osallistua liiton tapahtumiin jäsenhinnoilla
  • koulutusta eri paikkakunnilla. Tarvittaessa kauttamme löytyy myös omien koulutustenne tarpeisiinne kohdennettuja kouluttajia.
  • kuorotellen-päivät, joita järjestetään säännöllisin väliajoin; kavalkadeja, kilpailuja, koulutusta ja mukavaa yhdessäoloa. Mahdollisuus nähdä ja kuulla koko suomalaisten viihdekuorojen kirjo, sekä saada hyviä ideoita myös omiin esityksiin ja ohjelmistoon. Kuorotellen-päivillä palkitaan kuoroja liiton mahtavilla kiertopalkinnoilla.
  • tapahtumakalenteri netissä: ilmaista ilmoitustilaa konserteillenne
  • yhteistyökumppanimme ammattilaisapua omien, myyvien nettisivujen tekoon (jäsenhinta alk. 500€)
  • kontaktit kautta Suomen; mahdollisuus etsiä kauttamme vaikkapa uusia konserttikumppaneita
  • äänitearkisto, josta löytyy jäsenkuorojen tekemien taltiointien tiedot
  • ansiomerkkejä ja kunnianosoituksia; näitä liitto jakaa jäsenkuorojen esityksestä ansioituneille kuorolaisille ja kuoronjohtajille
  • kaikki Sulasolin (Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto) edut (ei Rytmisen kuoromusiikin liiton henkilöjäsenille)
  • ja paljon muuta

Jäsenmaksut 2023:

Jäsenmaksu (/henkilö) koostuu kolmesta osasta:

Rytmisen kuoromusiikin liiton jäsenmaksuosuus 5 €/vuosi.
Sulasolin osuus 20,95 €/vuosi.
Piirin osuus (n. 0,00-5,00 €/vuosi piiristä riippuen)
Tarkan summan voit tarkastaa täältä: jäsenmaksut

Sulasol laskuttaa jäsenkuorojen maksut tammikuussa. Kuorojen tulee ilmoittaa jäsenmääränsä aina vuoden alussa, sillä jäsenmaksut laskutetaan kuluneen vuoden viimeisen päivän jäsenmäärän mukaan!
OK-tuki Sulasolin jäsenyhdistyksille

Jäsentietojen päivittäminen

Rytmisen kuoromusiikin liittoon kuuluvan kuoron tulee ylläpitää itse tietojaan Sulasolin jäsenrekisterissä.
Mikäli yhdistyksellänne ei vielä ole jäsenrekisterin ylläpitoon vaadittavia tunnuksia, voitte tilata ne Sulasolin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.
Tunnukset saatuanne voitte kirjautua palveluun ja päivittää rekisterin osaltanne ajan tasalle.
Sulasol-lehti postitetaan teille rekisterin tietojen mukaan. Myös laskutus tehdään jäsenrekisterissä olevien tietojen mukaan. Yhdistyksen tiedot on siis hyvä pitää ajan tasalla!

Miten liittyä Rytmisen kuoromusiikin liittoon?

Rekisteröityneet tai rekisteröitymässä olevat kuorot voivat liittyä Rytmisen kuoromusiikin liittoon Sulasolin kaavakkeella. Hakemus liitteineen lähetetään Sulasolin toimistoon, osoite Tallberginkatu 1 c/18, 00180 Helsinki.
Liittymisohje

Rytmisen kuoromusiikin liittoon voi liittyä myös henkilöjäseniksi tai kannatusjäseneksi, jolloin Sulasol-jäsenyyttä ei edellytetä.

Henkilöjäsen on oikeutettu Rytmisen kuoromusiikin liiton jäsenhintoihin ja -etuihin. Rytmisen kuoromusiikin liiton henkilöjäsenillä ei ole äänioikeutta Sulasolin kokouksissa. He voivat kuitenkin osallistua Sulasolin tapahtumiin ei-jäsenenä. Henkilöjäsenmaksu on 14 €/vuosi.
Kannatusjäsen voi olla henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka maksaa vuotuisen kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsen ei omaa äänioikeutta eikä voi tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen. Kannatusjäsenmaksu on 20 € / vuosi.
Rytmisen Kuoromusiikin Liitto ry | Kirjaudu