Kuoroviihteellä-bileet Apollo Live Clubilla 4.10.2019 – Tule mukaan bailaamaan rytmisen kuoromusiikin tahtiin upeissa puitteissa!

Marraskuussa 2017 järjestimme Viihdekuoroliiton ensimmäisen Kuoroviihteellä-illan Suomi 100 -teemalla. Tunnelma oli kertakaikkisen huikea ja siihen voit palata hetkeksi  TÄÄLLÄ!

 

Suuren suosion vuoksi Viihdekuoroliitto järjestää tänäkin syksynä jo perinteiseksi muodostuneen Kuoroviihteellä-tapahtuman, jossa erilaiset kuorot ja lauluryhmät vetävät omat parhaat 15 minuutin bilesettinsä.

Paikkana toimii jälleen Apollo Live Club, Helsingissä, ja ajankohta on perjantai 4.10.2019!

 

Tapahtuman suosio kasvaa vuosi vuodelta ja hakemuksia tuli tälläkin kertaa runsaasti. Valitettavasti mukaan mahtuu kuitenkin vain 12 kuoroa tai lauluryhmää, jotka Viihdekuoroliitto on nyt pitkällisen harkinnan jälkeen valinnut. Valinnoissa on otettu ensisijaisesti huomioon Viihdekuoroliiton omat jäsenkuorot ja lauluryhmät, ja valinta ei kokonaisuudessaan ollut helppo, sillä jokainen mukaan hakenut ryhmä tekee hienosti omalla tavallaan juuri sitä omaa juttuaan.

 

Kuoroviihteellä Bileet -tapahtumaan valitut ryhmät vuonna 2019 ovat:

Karla, Vola, Espoon Laulu, Escappella, Diskantti, Sointu, Lauluyhtye Lempo, Kipinät-kuoro, CCL (Cantemus), Unreality, Aventur sekä Let Us Be Frank.

Tervetuloa ja onnea tänä vuonna Kuoroviihteellä-tapahtumaan valitut esiintyjät!

 

Menikö haku tai valinta tällä kertaa ohi suun? Ei hätää, yleisöksi pääsevät tähän upeaan bileiltaan kaikki!

Tervetuloa siis mukaan mahtavaan kuorojen kohtaamiseen, jossa rytmi- ja viihdemusiikin keinoin luodaan jälleen yhdessä unohtumaton show ja ilta!

Liput etukäteen osoitteesta: https://viihdekuoroliitto.tapahtumiin.fi/fi/.

 

Nostata tunnelmaa ja seuraa Kuoroviihteellä-kuulumisia jo etukäteen myös ilmoittautumalla tapahtumaan Facebookissa.

 

 

                           

Rytmisen Kuoromusiikin Liitto ry | Kirjaudu