Kuoroviihteellä-bileet Apollo Live Clubilla 28.9.2024 – Varmista kuorollesi paikka syksyn viihdyttävimmässä kuorotapahtumassa!

Rytmisen kuoromusiikin liitto järjestää tänäkin syksynä jo perinteiseksi muodostuneen Kuoroviihteellä-tapahtuman, jossa erilaiset kuorot ja lauluryhmät pääsevät lavalle vetämään parhaat 15 minuutin bilesettinsä. Paikkana toimii jälleen Apollo Live Club Helsingissä ja ajankohta on lauantai 28.9.2024.

Tänä vuonna myös Apollossa juhlitaan liiton 30-vuotista taivalta. Tulossa tähän liittyen on myös jotain uutta, josta lähetämme tarkempaa tietoa valituille kuoroille hakuajan päätyttyä. Toivomme esiintyjien ohjelmistossa näkyvän jotenkin teema juhlat tai juhlavuosi, mielikuvituksen käyttö on sallittua!

Syksyn viihdyttävimpää kuorotapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2017 lähtien ja tapahtuma on kuorolaisille ja kuoronjohtajille myös mahtava tilaisuus nähdä muiden rytmisten kuorojen esiintyvän.

Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä kuoroja. Hakuaikaa on 30.5.2024 saakka. Rytmisen kuoromusiikin liiton jäsenille tapahtuma on ilmainen, muille tapahtumaan osallistuvilta ryhmiltä veloitetaan 50 euron osallistumismaksu. 

Hakuaika on päättynyt. Ilmoitamme kesäkuun puoliväliin mennessä, mitkä ryhmät on valittu mukaan tämän vuoden tapahtumaan.

Kuoroilla on käytössään Apollo Live Clubin esitystekniikka, josta lähetämme lisätietoa mukaan valituille kuoroille. Samoin päivän aikataulu ja muut ohjeet lähetetään erillisessä infokirjeessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Kuoroviihteellä-tapahtumasta, laita sähköpostia RKML:n puheenjohtajalle Elinalle, pj.rkml@gmail.com

Tervetuloa mukaan mahtavaan kuorojen kohtaamiseen, jossa rytmi- ja viihdemusiikin keinoin luodaan jälleen yhdessä unohtumaton show ja ilta!

Rytmisen Kuoromusiikin Liitto ry | Kirjaudu