Korut ja ansiomerkit

KORUMYYNTI

Rytmisen kuoromusiikin liiton kunniajäsen, metalliartesaani Arja Seppänen on suunnitellut ja valmistanut liitolle upeat kaulakorut, joissa on aidon käsityön jälki.
Koru käy sekä miehelle että naiselle ja sen voi tilata pronssisena, hopeoituna tai kullattuna.
Korujen hintaan vaikuttaa tilauksen koko, sekä korussa käytettävä metalli. Hintoihin lisätään toimitusmaksu. Korun toimitusaika on n. kaksi viikkoa.
RKML merkki Nuotit (paino 26g)
Nuottiavain (56 x 24 mm, paino 16g, paksuus n. 2m)

Koruhinnasto

Pronssinen koru nauhalla (alle 25 kpl tilaus) 25€/kpl, (yli 25 kpl tilaus) 23€/kpl
Hopeoitu koru nauhalla (alle 25 kpl tilaus) 50€/kpl
Kullattu koru nauhalla (alle 25 kpl tilaus) 87€/kpl
Tilauksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen pj.rkml@gmail.com.
Merkitse tilaukseesi
– korumalli (nuotit/avain)
– kappalemäärä
– käytettävä metalli
– postitus -ja laskutusosoite
Liitto voi myöntää henkilöjäsenelle ansiomerkin, joita on kolme eritasoista:

ANSIOMERKKIMYYNTI

Kultainen kunniamerkki

Voidaan myöntää pitkäaikaisista ja huomattavista tai valtakunnallisista ansioista rytmisen kuoromusiikin edistämisessä. Kultaisen kunniamerkin myöntää liiton hallitus. Esityksen tekee jäsenkuoro. Kultaisen kunniamerkin saannin edellytyksenä ei ole aikaisemmin saatu hopeinen tai pronssinen ansiomerkki. Kunniamerkin saajista pidetään luetteloa. Kultainen kunniamerkki maksaa 130 euroa, jonka anoja sitoutuu maksamaan, ellei Liiton kanssa toisin ole kirjallisesti sovittu.

Hopeinen kunniamerkki

Voidaan myöntää henkilölle, joka on kuorossaan tai paikkakunnallaan edistänyt aktiivisella
toiminnallaan viihdekuoromusiikkia vähintään 10 vuotta ja on ollut liiton jäsen vähintään 2 vuotta. Hopeisen ansiomerkin myöntää liiton hallitus. Esityksen tekee jäsenkuoro. Hopeisen ansiomerkin saannin edellytyksenä on aikaisemmin saatu pronssinen ansiomerkki. Ansiomerkin saajista pidetään luetteloa. Hopeinen ansiomerkki maksaa 40 euroa, jonka anoja sitoutuu maksamaan, ellei liiton kanssa toisin ole kirjallisesti sovittu.

Pronssinen kunniamerkki

Voidaan myöntää henkilölle, joka on kuorossaan tai paikkakunnallaan edistänyt aktiivisella toiminnallaan viihdekuoromusiikkia vähintään 5 vuotta ja on ollut liiton jäsen vähintään 1 vuoden. Pronssisen ansiomerkin myöntää liiton hallitus. Esityksen tekee jäsenkuoro. Ansiomerkin saajista pidetään luetteloa. Pronssinen ansiomerkki maksaa 40 euroa, jonka anoja sitoutuu maksamaan, ellei liiton kanssa toisin ole kirjallisesti sovittu.
Liitto voi myöntää kuoroille huomionosoituksia:

Liiton standaari (pöytäviiri)

voidaan antaa jäsenkuorolle erityisistä ansioista merkkivuosina tai muutoin tärkeänä ajankohtana. Standaari on erityinen kiitollisuuden osoitus.

Liiton standaari voidaan antaa myös liiton ulkopuoliselle yhteisölle tai henkilölle samoin perustein kuin edellä tai myös silloin, jos liiton hallitus katsoo standaarin antamisen merkitsevän liiton toiminnalle suurta etua tai hyötyä.

Standaarin myöntämisestä päättää liiton hallitus, jonka on noudatettava päätöksessään suurta harkintaa. Standaarin saajista pidetään luetteloa.

Kunniakirja

on standaaria alempi palkitsemismuoto. Kunniakirjan myöntämisperusteet vastaavat edellä olevia, mutta eivät ole aivan niin vaativat.
Rytmisen Kuoromusiikin Liitto ry | Kirjaudu